Har du lyst til å begynne i korpset?

Vi har fått mange nye aspiranter til korpset allerede, men det er fortsatt noen ledige plasser hvis flere barn vil begynne! Alle fra 3. trinn og oppover er velkommen til å komme på besøk til oss dersom de vil prøve instrumenter og få vite mer om korpset! I korpset får barna ta del i et unikt, aldersblandet miljø, og barnet får venner fra hele Nes! Vi rekrutterer fra Neskollen skole, Østgård skole, Fjellfoten skole og Årnes skole.

Vi øver på Vormsund Ungdomsskole hver tirsdag fra kl. 18.00 – 20.30. Det er bare å komme innom!

VELKOMMEN!

Dere kan også sende mail til inntak@nes-skolekorps.no dersom dere lurer på noe.

Mange foreldre, som ikke har vært med korps selv, er sikkert usikre på hva dette er  fordi de ikke vet hva som foregår i et korps. Det skjønner vi veldig godt. Det er mange andre aktiviteter som er mye mer synlig og mye lettere å forstå enn akkurat korps. Vi er veldig synlige spesielt en dag i året, 17. mai og mange forbinder derfor korps med marsjer. Men i de fleste korps, og ihvertfall her hos oss, så spilles det så mye mer enn bare marsjer. Vi har jevnlig konserter med variert musikk. Ofte spiller vi kjente poplåter som ungene er glad i. Vi har «showkonserter» hvor vi har  forskjellig tema hvert år. Til høsten skal vi ha konsert med musikken til Michael Jackson. Her blir det masse god musikk og et flott show i storsalen på kulturhuset!

 

Det er mange gode grunner til å spille i korps! 

  • I korpset har man barn og ungdom i alderen 8-19 år. Fra man har spilt i korpset i to år så spiller alle disse sammen. Det samholdet på tvers av aldersgrensen er unikt og veldig utviklende for alle. De eldre lærer å ta seg av de yngre og de yngre lærer av de eldre. Det siste kan sikkert virke skremmende, men i korps så er det bare gode forbilder.
  • Det å spille et instrument og lese noter gjør at man trimmer hjernen. Det er det mange eksempler på at det å spille et instrument og lese noter har bidratt til en lettere skolehverdag.
  • MANGE av de store artistene har startet i korps og spilt der lenge. Den musikkutdannelsen man får i korps er unik og kan videreføres også utenfor korpset.

Det er ikke noe problem å begynne selv om man er eldre enn 3. trinn!

MØT OPP PÅ VORMSUND UNGDOMSSKOLE TIRSDAG 21. AUGUST KL. 18:00 OG UTOVER dersom du vil vite mer eller ønsker å begynne!

Du kan lese mer om korpset i denne infofolderen (glem datoen som står i folderen)