Vil du jobbe med våre aspiranter?

Vi søker ny dirigent for aspirantkorpset

Vår aspirantdirigent skal ha ett års permisjon, og i den forbindelse søker vi etter aspirantdirigent for sesongen 2018/2019.

Nes skolekorps består av aspirantkorps (ett år), juniorkorps (to år) og hovedkorps. Vi er i dag ca 65 medlemmer. 10-15 av disse starter i aspirantkorpset til høsten.

Alle våre musikanter har individuell opplæring av faglært instruktør. Korpset øver på Vormsund ungdomsskole på tirsdager fra kl 18.00.

Vi leter etter en dirigent som har stort engasjement og interesse for å undervise barn i ca 8-10 års alder. Du må være leken og kreativ, og ha evne til å motivere unge musikanter. Gode pedagogiske evner og musikkfaglig kompetanse er en selvfølge. Vi er opptatt av at alle musikanter skal oppleve mestring og ha utfordringer tilpasset sitt nivå.

Dirigentene i korpset har ansvar for musikalsk ledelse og instruksjon på øvelser og ulike opptredener.  Det samme gjelder valg av repertoar og tilrettelegging av dette. De tre dirigentene samarbeider om å lage et inkluderende og godt musikalsk fellesskap for alle medlemmene.

Nes skolekorps er et veldrevet korps med engasjert foreldregruppe. Vi har god økonomi, tett samarbeid med kulturskolen og har gode instruktører med på laget. Arrangementene våre blir planlagt i god tid, og nedfelles i korpsets årsplan. Vi har flere små og store konserter gjennom året, og alle musikantene deltar i distriktsmesterskapet.

Attester og vitnemål samt politiattest må framvises før tilsetting. Ryddige og konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Vi ønsker fortrinnsvis oppstart fra skolestart 2018. Stillingen utgjør ca. 12,5 % av full stilling.

Dersom dette er noe for deg, håper vi du vil sende en søknad med CV til flatoy@outlook.com innen 20.juli 2018.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avtroppende styreleder Ole Sverre Brekke på tlf. 938 29 594.