En litt spesiell 17. mai

Årets 17. mai vil nok bli husket lene . Dette er den store festdagen for landet vårt og vi som korps gleder oss alltid til å bidra på denne dagen. På grunn av den spesielle situasjonen fikk vi i år mindre tid til forberedelse. Vi ønsket alikevel å bidra til å spre litt gleder rundt i bygda.

De fleste musikantene gleder seg alltid litt ekstra til 17. mai. Men siden vi ikke hadde spilt så mye sammen siden 12. mars var alle musikantene ekstra spillesugne og spillegleden var absolutt på topp hele dagen!

Vi startet med å marsjere ned fra toppen av Neskollen. Etter dette gikk turen til Tomteråsen. Det er første gang vi har marsjert på Tomteråsen og vi lover å komme tilbake senere! Her spilte vi også for en rørt vinner av VIPPS-konkurransen, Mai Wenche Skillebekk. Til slutt gikk turen til Årnes hvor vi spilte for beboerne på Furukollen Psykiatriske og Nes Sykehjem. Det er her 17. mai pleier å starte for oss, i år avsluttet vi dagen her.

Det var veldig hyggelig å få så mye positiv respons de stedene vi spilte. Tusen takk til alle som stilte opp i hager og langs veien der vi gikk!

Nedenfor er noen bilder fra dagen.

Fra toppen av Neskollen